Arbeidsrett

Arbeidsrett

Vi bistår både arbeidsgivere og arbeidstagere med arbeidsrettslige problemstillinger, både i det private næringsliv og i forhold til det offentlige, mot stat eller kommune.

Vi har lang erfaring med rådgivning, forhandlinger og søksmål, og har god og solid prosedyre-erfaring, dvs. erfaring med å opptre i alle retter over hele landet og i alle instanser, også Høyesterett.

Advokatfirmaet Danielsen & Co. AS, arbeidsrett advokat i Oslo. Våre saker er ofte i vinden i media.

Artikler:

Usaklig oppsigelse

Viktig: Informasjonen som gis her er generell rundt Arbeidsrett og bør ikke benyttes som råd i enkeltsaker. Ettersom enkeltsaker som oftest innebærer at det må tas stilling til særlige omstendigheter bør spesifikke råd søkes direkte fra Advokatfirmaet Danielsen & Co. AS.

Sex-trakasserte ansatt

Dette er en sak om arbeidsrett. En kvinne ble permittert uten rettslig grunnlag. Arbeidsgiveren ble dømt til å betale erstatning med 600.000 kr. Vi bistår både arbeidsgivere og arbeidstagere med arbeidsrettslige problemstillinger, både i det private næringsliv og i forhold til det offentlige, mot stat eller kommune.

Avskjed etter julebord

Dette er en sak om arbeidsrett. Daglig leder i Oslo Liftutleie bestemte seg for å ikke gi ut bonus til sine ansatte. Dette skyldtes at bonusordninger var en frivillig ordning for eiere. Vi bistår både arbeidsgivere og arbeidstagere med arbeidsrettslige problemstillinger, både i det private næringsliv og i forhold til det offentlige, mot stat eller kommune.

Kommune dømt i arbeidsrettssak

Dette er en sak om arbeidsrett. En kvinne var ansatt på tilkallingsbasis for voksne med psykisk utviklingshemming i Bærum kommune. Hun ble tilkjent erstatning med 250 000 kr på bakgrunn av at hun ikke ble tildelt flere vakter fra kommunen. Vi bistår både arbeidsgivere og arbeidstagere med arbeidsrettslige problemstillinger, både i det private næringsliv og i forhold til det offentlige, mot stat eller kommune.