Arbeidsrett

Vi bistår både arbeidsgivere og arbeidstagere med arbeidsrettslige problemstillinger, både i det private næringsliv og i forhold til det offentlige, mot stat eller kommune.

Vi har lang erfaring med rådgivning, forhandlinger og søksmål, og har god og solid prosedyre-erfaring, dvs. erfaring med å opptre i alle retter over hele landet og i alle instanser, også Høyesterett.

Advokatfirmaet Danielsen & Co. AS, arbeidsrett advokat i Oslo. Våre saker er ofte i vinden i media.

Viktig: Informasjonen som gis her er generell rundt Arbeidsrett og bør ikke benyttes som råd i enkeltsaker. Ettersom enkeltsaker som oftest innebærer at det må tas stilling til særlige omstendigheter bør spesifikke råd søkes direkte fra Advokatfirmaet Danielsen & Co. AS.

Sex-trakasserte ansatt. Advokat Danielsen & Co. Per Danielsen. Advokat i Oslo.

Sex-trakasserte ansatt

En arbeidsgiver er dømt til å betale en tidligere ansatt over 600.000 kr i erstatning. Den kvinnelige ansatte skal ha blitt permittert uten saklig grunn. Vi bistår både arbeidsgivere og arbeidstagere med arbeidsrettslige problemstillinger, både i det private næringsliv og i forhold til det offentlige, mot stat eller kommune.

Avskjed etter julebord

Ansatte i Oslo Liftutleie får ikke bonus. Vi bistår både arbeidsgivere og arbeidstagere med arbeidsrettslige problemstillinger, både i det private næringsliv og i forhold til det offentlige, mot stat eller kommune.

Kommune dømt i arbeidsrettssak

Kvinne jobbet som miljøarbeider på tilkallingsbasis på et bosted for vokse med psykisk utviklingshemming. Hun fikk ikke flere tilkallingsvakter av Bærum kommune, og ble dermed tilkjent erstatning på 250.000 kr. Vi bistår både arbeidsgivere og arbeidstagere med arbeidsrettslige problemstillinger, både i det private næringsliv og i forhold til det offentlige, mot stat eller kommune.